De gezelligste high wine van Amsterdam boeken?

Ben jij een echte wijnliefhebber en ben je op zoek naar de beste high wine van Amsterdam? Zoek niet verder, bij Restaurant Plancius ben je aan het juiste adres. 

Tijdens een high wine serveren wij verschillende wijnen en hapjes. Hierbij maakt het niet uit of je met een grote of kleine groep komt. Wil jij verzekerd zijn van een gezellige middag? Geef jouw reservering telefonisch aan ons door of vul het reserveringsformulier in!

Geniet van heerlijke wijn en hapjes

Wil je gezellig en bijzonder borrelen? Kies dan voor een high wine bij Restaurant Plancius in Amsterdam! Ons restaurant is gevestigd in de Plantagebuurt, vlakbij Artis en het Verzetsmuseum. Een bezoek aan de dierentuin of het museum kun je uitstekend afsluiten met een gezellige high wine, dit is te vergelijken met een high tea. Tijdens de high wine serveren wij drie soorten wijnen per persoon (wit, rood en rosé). Een high wine is natuurlijk niet compleet zonder passende hapjes. Wij serveren drie soorten vlees en kaas en daarnaast is een mandje brood inbegrepen.

Het maakt niet uit met hoeveel personen je komt; het arrangement is te boeken voor groepen van elke grootte! De high wine vindt plaats tussen 14:00 uur en 17:00 uur en kost €22,50 per persoon. Zijn er bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit van tevoren aan ons door!

High wine Amsterdam

Zien we je binnenkort?

Bij Restaurant Plancius ben je aan het juiste adres wanneer je wilt lunchen of dineren in Amsterdam. Je kunt spontaan bij ons binnenlopen, maar je kunt ook een tafel reserveren via onze reserveringspagina of door te bellen naar 020-2236946. Heb je vragen of opmerkingen? Ook dan ben je uiteraard welkom om contact met ons op te nemen. Hiervoor kun je ons bellen, maar we zijn ook bereikbaar via het contactformulier op deze website.
Graag tot ziens!

High Wine

Wil je gezellig en bijzonder borrelen? Kies dan voor een high wine bij Restaurant Plancius!

High Tea

Bij Restaurant Plancius beleef je de beste en gezelligste high tea van Amsterdam!

Reserveren

Wil jij zeker zijn van een tafel? Reserveer vandaag nog!

Wat anderen over ons zeggen