Reserveren

Restaurant Plancius bevindt zich in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt. Tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum.  

Restaurant Plancius bevindt zich in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt. Tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Proef de sfeer van het historische pand Plancius door de moderne en gezellige inrichting met behoud van historische details.

 U kunt bij ons ontbijten en in de middag uitgebreid lunchen met heerlijke broodjes, maaltijdsalades en warme gerechten. S’avonds kunt u genieten van onze gevarieerde, internationale gerechten.

Onze avondkaart wordt regelmatig met unieke special uitgebreid! Daarnaast kunt u bij ons genieten van een heerlijke High Tea en een High Wine. 

Zoekt u een gezellige werkplek of heeft u een zakelijke afspraak? Het is mogelijk om bij ons te werken met uw laptop, gebruik te maken van onze gratis wifi-verbinding en van ons assortiment kranten / tijdschriften. Bovendien kunt u in de zomer genieten van een heerlijk zonnig terras.