Een high tea in Amsterdam boeken?

Een high tea is een typisch Engelse gelegenheid. Je hoeft hier niet speciaal voor naar Engeland; ook in Nederland kun je uitstekend terecht voor een high tea.

Wil jij de beste en gezelligste high tea van Amsterdam beleven? Bij Restaurant Plancius ben je aan het juiste adres. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek aan Artis of het Verzetsmuseum combineren met een gezellige high tea. Ons personeel doet er alles aan om jou en je gezelschap in de watten te leggen. Alle soorten groepen zijn welkom!

Bijkletsen met vrienden, collega's of familie

Wil jij lekker bijkletsen met vrienden, collega’s of familie en ondertussen genieten van lekkere hartige en zoete hapjes? Een high tea bij Restaurant Plancius is het gezelligste uitje van Amsterdam! Je kunt onbeperkt thee drinken en daarnaast serveren wij verschillende hapjes. Zo serveren wij vier soorten hartig belegde mini-sandwiches, gevolgd door drie soorten zoete taartjes. Daarnaast is het mogelijk om een glas sinaasappelsap of prosecco te bestellen.

Ben jij op zoek naar een high tea in de buurt? Bij ons kun je al een high tea boeken vanaf één persoon! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zijn er bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit aan bij de reservering. De high tea wordt dagelijks geserveerd tussen 14:00 uur en 17:00 uur en kost €22,50 per persoon.

_high tea

Zien we je binnenkort?

Bij Restaurant Plancius ben je aan het juiste adres wanneer je wilt lunchen of dineren in Amsterdam. Je kunt spontaan bij ons binnenlopen, maar je kunt ook een tafel reserveren via onze reserveringspagina of door te bellen naar 020-2236946. Heb je vragen of opmerkingen? Ook dan ben je uiteraard welkom om contact met ons op te nemen. Hiervoor kun je ons bellen, maar we zijn ook bereikbaar via het contactformulier op deze website.
Graag tot ziens!

High Wine

Wil je gezellig en bijzonder borrelen? Kies dan voor een high wine bij Restaurant Plancius!

High Tea

Bij Restaurant Plancius beleef je de beste en gezelligste high tea van Amsterdam!

Reserveren

Wil jij zeker zijn van een tafel? Reserveer vandaag nog!

Wat anderen over ons zeggen